Лідер УПЛ Кривбас розгромно програв чеському клубу на зборах (Відео)

ФК Кривбас

Лідер УПЛ Кривбас з великим рахунком поступився третій команді Чехії Вікторії Пльзень у спекотному спарингу на тренувальному зборі в Іспанії – 0:3.

У першому таймі дублем відзначився форвард Вікторії Томаш Хори. Одразу після перерви після кутового забив захисник Робін Гранац.

У команди Юрія Вернидуба було багато шансів розмочити рахунок, але це їй так і не вдалося. Один із найкращих моментів упустив новачок криворіжан Рафаель Бандейра.

Чеська команда закінчувала поєдинок у меншості. Загалом зустріч вийшла безпрецедентно грубою: всього було показано 15 жовтих карток, дві з яких трансформувалися в червону для бразильця Каду.

Вікторія Пльзень – Кривбас – 3:0 

Голи: Хори, 12, 24, Гранац, 48

Вилучення: Каду (В), 72

Кривбас: Кліщук (Маханьков, 46) – Понєдєльнік (Татарков, 46, Бандейра, 74), Бескоровайний (Вілівальд, 46), Стецьков (Рябов, 46), Кузик (Блізніченко, 46) – Задерака (Соса, 46), Луньов, 46), Приходько (Бізімана, 46), Вакулко (Твердохліб, 46, Дебелко, 74), Микитишин (Хомченовський, 46) – Кожушко (Аду, 46).

Відео матчу: 

Нагадаємо, раніше на тренувальному зборі Кривбас обіграв П’яст (2:0) та Ференцварош (2:0). Загалом команда запланувала десять спарингів в Іспанії.

Кривбас пішов на зимову перерву як лідер УПЛ. Команда Юрія Вернидуба набрала 34 очки та випереджає Дніпро-1 за додатковими показниками. Наступний офіційний матч Кривбас проведе з ЛНЗ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *