Даріо Срна прокоментував гучні зимові трансфери Шахтаря та розповів про цілі клубу

Тренер Шахтаря Даріо Срна

Директор «Шахтаря» з футболу Даріо Срна розповів про трансфери Кевіна та Марлона Гомеса, які перебралися до української команди у січні.

Функціонер сподівається, що це дозволить підняти український футбол.

«За Марлоном Гомесом ми стежили кілька місяців. Може зіграти на кількох позиціях, він посилить конкуренцію. Нам потрібна конкуренція у центрі поля, сам гравець захотів у «Шахтарі». Він закінчить справи у збірній та приїде до «Шахтаря» трохи пізніше – залежить від виступів його національної команди. Часи важкі, але ми намагаємося підняти український футбол і «Шахтар».

«Україні та українцям треба битися на всіх фронтах. Політики та українці мають займатися тим, щоб Україна була в НАТО, увійшла до Європейського союзу, щоб виграли війну в агресора росії та повернули кордони 1991 року».

«Хочемо зробити найсильніший «Шахтар», і трансфери Кевіна та Марлона це показують. Нам потрібно повертати футбол на свої позиції, щоби дві команди від України були в Лізі чемпіонів, щоб «Дніпро» грав у фіналі Ліги Європи, а Кривий Ріг був у єврокубках. Не можна допускати падіння українського футболу, це наш обов’язок».

«І треба подякувати всім президентам, які вкладають в український футбол», – сказав Срна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *