Данило Бескоровайний розповів, чому зірвався його трансфер в Лаціо

Данило Бескоровайний

Захисник «Кривбаса» Данило Бескоровайний розповів, чому зірвався його трансфер у «Лаціо» зі словацького ДАК.

– У певний період вашої карʼєри до вас був інтерес з боку таких клубів, як «Лаціо» та «Селтік». Наскільки справжній і конкретний?

– Після того, як разом зі збірною U-20 я став чемпіоном світу, обігравши у півфіналі італійців з рахунком 1:0, отримав дзвінок через агента від представника «Лаціо». Відбулася зустріч у Львові. Обговорили те, яким може бути контракт. Розуміли, що треба робити все можливе, щоб домовитися про суму трансферу з ДАК 1904. Як бачите, нічого не вийшло.

У мого клубу на той момент був такий спортивний директор, який не міг назвати чітку суму за мій перехід. Кожного ранку чули нову суму. Час сплив. Я там залишився. «Лаціо» – топовий клуб. Там одразу сказали, що більше тижня чекати не будуть. Варіанти в них були. Купили іншого гравця, так ще й з європейським паспортом.

– І тепер, якщо забігти наперед чи просто помріяти, то у якому європейському клубі вам хотілося б спробувати свої сили? За особистими відчуттями, який чемпіонат підійшов би найбільше?

– Зараз я – гравець «Кривбаса», всі мої думки пов’язані тільки з клубом рідного міста. Я хочу допомогти червоно-білим підняти планку досягнень та залишити своє ім’я в історії клубу. Якщо помріяти, то мені подобається АПЛ, а також Бундесліга.

Тому в майбутньому хотілося б спробувати свої сили в топ-грандах цих чемпіонатів, – сказав Бескоровайний.

Джерело: Sport-express.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *