Солідне посилення складу: Минай підписав відразу двох футболістів Кривбасу

ФК Минай

Минай підписав півзахисника Владислава Семотюка та нападника Дениса Устименка. Обидва гравці Кривбасу перейшли до закарпатців на правах оренди до кінця сезону.

23-річний Семотюк раніше виступав за Прикарпаття та дубль київського Арсеналу. Нинішнього сезону хавбек провів чотири матчі.

Устименко раніше захищав кольори Олександрії. Нинішнього сезону в складі Кривбасу 24-річний форвард провів п’ять матчів, не відзначившись результативними діями.

Після завершення першої частини сезону, Минай встиг розпрощатися з низкою гравців. Команду залишили голкіпер Олександр Бандура, захисники Ігор Солдат, Олександр Мельник та Юрій Кравчук, півзахисники Михаіл Гечев, Валерій Рогозинський, Сергій Панасенко, Володимир Одарюк та Андрій Ралюченко, а також нападник Олег Вишневський.

Першим вхідним трансфером для Минаю став захисник Кирило Прокопчук. Також клуб продовжив контракти з голкіпером Олександром Кемкіним та захисником Дмитром Нємчаніновим.

Минай посідає останнє місце в УПЛ, набравши 6 очок. Найближчий календарний матч Минай має зіграти проти Дніпра-1, базова дата – 24 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *