Віктор Леоненко відреагував на рішення Шахтаря не продавати Судакова за 40 млн євро

Георгій Судаков

Колишній гравець київського «Динамо» Віктор Леоненко прокоментував трансферну сагу півзахисника «Шахтаря» Георгія Судакова.

– «Шахтар» не продав Судакова в «Наполі» за 40 млн євро. Це правильне рішення?

– Значить, 40 мільйонів замало для «Шахтаря». А взагалі я б залишив Судакова, його ще треба перевірити в єврокубках, тому що, за великим рахунком, він себе ніяк не проявив. Усі говорять про Судакова, але подивіться на його статистику – три голи й один асист у 18-ти матчах.

А в іншому клубі йому буде ще важче, ніж у «Шахтарі», адже не всі контролюють м’яч так, як донецька команда. Хороший футболіст повинен виділятися і показувати результат у будь-якому клубі.

Уявімо тепер, що він у «Наполі». Це ж не той клуб, який щороку на першому місці, часто доводиться вигризати перемоги. Судакову там буде важко.

– Хто з клубів може заплатити за Судакова більше 40 млн, як того хоче «Шахтар»?

– Кому сеча в голову вдарить, той і заплатить. Прийде в якийсь клуб такий же президент, як Боелі в «Челсі», сподобається йому Судаков, ось і заплатить. Зараз величезну роль відіграють агенти, вони кого хочеш можуть втюхати. Напевно, діляться потім грошима.

Дивишся – що в Англії трактористи, що в Іспанії. Хороший приклад – Яремчук у «Валенсії». Він н*****а не показував у «Брюгге», а його в Іспанію взяли, та ще й не в найгірший клуб. А в підсумку Яремчука зараз усі матюкають: і вболівальники, і преса. Питання – навіщо брали?

Джерело: Спорт-Експрес Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *