Головний тренер Колоса прокоментував підписання нападника збірної Литви

Гітіс Паулаускас

Головний тренер «Колоса» Ярослав Вишняк прокоментував підписання литовського форварда Гітіса Паулаускаса.

«Це габаритний форвард, який є гравцем силового плану. Паулаускас є членом національної збірної Литви, у нього є всі якості та умови для того, щоб прогресувати. Ми сподіваємося, що Гітіс посилить нашу гру вже зараз і підніме рівень конкуренції серед гравців атаки. І при цьому не зупинятиметься в зростанні майстерності й надалі.

У «Колосі» литовець, кандидатуру якого ми розглядали ще півроку тому, з’явився завдяки ефективно спрацьованій нашій службі скаутингу. З кількох гравців, запропонованих нашому тренерському штабу, ми зупинили свій вибір на Гітісі. До того ж бажання перейти в нашу команду було й у самого футболіста – а це має для нас велике значення.

Ми задоволені, що Паулаускас приїхав до нас і уклав контракт, адже в цей важкий час для України не кожен гравець хоче грати в нашій країні. Новачок з’явився в Ковалівці з самого початку зимової підготовки до весняної частини змагань – 10 січня. З перших днів перебування в «Колосі» Гітіс прагне вчити українську мову – і це дуже тішить. За невеликий час він уже опанував кілька найуживаніших фраз – «добрий день», «до побачення». Та й футбольну мову, зрозумілу всім, ніхто не відміняв».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *