Юрій Вернидуб – про трансфери: “У нас війна, тому не кожен легіонер хоче сюди їхати”

Наставник «Кривбаса» Юрій Вернидуб підтвердив, що клуб підписав хавбека «Миная» Єгора Твердохліба, проте менеджмент продовжує пошук новачків.

— Зараз січень — період трансферів. Раніше була інформація, що Єгор Твердохліб з Миная вже у Кривбасі. Можете це підтвердити?

— Так, підтверджую. Команда вже зібралася, буде медобстеження і починаємо працювати. Хлопці вже робили бігову роботу. Все, як потрібно. Тиждень будемо тут працювати, а якщо дадуть дозвіл, то виїдемо на збори.

— За які футбольні чесноти взяли Єгора?

— Молодий український футболіст, який може зіграти на різних позиціях. Для тренера — це плюс. Бачу його і крайнім вінгером, і в центрі поля та навіть форвардом. Будемо шукати те місце, яке дасть йому змогу розкритися ще краще.

– Акцент на українцях чи і легіонерів розглядаєте?

— Та ми на різних футболістів дивимося. Але знаєте, який час в Україні, війна, тому не кожен іноземець хоче сюди їхати. Навіть деякі українці можуть не захотіти до нас перейти, бо ми базуємося у себе, в у Кривому Розі. Це не так далеко від лінії фронту, тому дехто боїться”, – сказав Вернидуб у коментарі для NV.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *