Маріно Пушич розповів про плани Шахтаря щодо посилення складу взимку

Маріно Пушич

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич розповів, що клуб намагатиметься посилитися завдяки трансферам.

Як говорилося, коли я прибув у клуб: ми будуємо новий Шахтар. Тому потрібен час. Ми для цього докладаємо багато зусиль. Як і кожна команда, кожен клуб, ми хочемо якнайкраще розвиватися, щоб досягти високого рівня. Іноді для цього потрібна свіжа кров, деякі характеристики, додаткові якості.

Якщо ми зробимо якісь кроки на трансферному ринку, то це тому, що хочемо мати особливі якості до того, що вже є. Це дуже важливо. Є кілька тижнів, ми над цим працюємо. Сподіваюся, вдасться зробити так, щоб наша команда стала ще сильнішою. Ще не знаю деталей, але сподіваюся, що ми зробимо наступний крок для нашого розвитку – завдяки не тільки поточній роботі, а й трансферам.

Підкреслю, що для нас це нелегко через ситуацію в країні, її нинішнє сприйняття людьми, тому клубу важко як знайти гравців, так і заохотити переїзд. Сподіваюся, ми зробимо наступний крок, щоб залучити футболістів, які спостерігали за нами в Лізі чемпіонів, які бачили, як ми граємо, що ми зможемо досягти успіху. Можливо, це відіграло б значну роль у тому, щоб футболісти погодилися приєднатися до Шахтаря“.

Шахтар посів третє місце у групі Н Ліги чемпіонів. Команда Маріно Пушича зіграє до 1/16 Ліги Європи, де її суперником стане Марсель. У чемпіонаті України Гірники йдуть на четвертому місці, відстаючи від лідерів на три очки, але маючи два матчі у запасі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *