Даріо Срна переглядав відразу трьох футболістів на матчі Партизан – Црвена Звєзда

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна відвідав недавній матч чемпіонату Сербії між Партизаном та Црвеною Звєздою, в якому переглядав одразу кількох футболістів команди господарів.

Головною метою функціонера Гірників, як повідомляється, був 24-річний форвард Партизана Матеус Салданья, який у згаданому “вічному дербі” Белграда забив переможний гол. Партизан у підсумку виграв 2:1, обійшов Црвену Звєзду та вийшов у лідери.

Бразилець цього сезону набив 14 голів і віддав п’ять асистів у 18 матчах чемпіонату за Партизан. Раніше він виступав за рідну Баю, а також японський ДЖЕФ Юнайтед, китайський Ченду та азербайджанський Нефтчі.

Як зізнався головний тренер Партизана, екс-одноклубник Срни в Шахтарі Ігор Дуляй, “від пропозицій, які надходять щодо Салданьї, дуже складно відмовитися”.

За інформацією ЗМІ, іншими гравцями Партизана, які можуть бути цікавими Шахтарю, є 22-річний опорний півзахисник Крістіан Біліч і 18-річний правий захисник Коста Недєлькович.

Шахтар посідає четверте місце в УПЛ, набравши 31 очко. Наступний матч у чемпіонаті України Гірники проведуть у лютому проти Олександрії. Також Шахтар зіграє з Марселем у 1/16 фіналу Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *