Дві червоні та пенальті: Динамо у важкому матчі здолало Оболонь (Відео)

У матчі 17-го туру УПЛ київське Динамо вдома приймало інший столичний клуб Оболонь.

Динамо – Оболонь – 2:0

Голи: Беніто (67), Ванат (88, пенальті)

Вилучення: Вовкун, 13 (грубий фол), Мороз, 84 (друге попередження)

Динамо: Бущан – Дубінчак (Вівчаренко, 61), Сирота, Дячук, Тимчик – Бражко – Кабаєв, Шапаренко (Андрієвський, 66), Буяльський, Волошин (Беніто, 62) – Ванат.

Оболонь: Кичак – Прокопенко, Лук’янчук, Вовкун, Карась, Мединський – Косовський (Нагієв, 46), Мороз, Черненко – Тарануха (Груша, 70), Краснопір.

Динамо виходить з кризи, тому очікувалось, що колектив Шовковського обіграє реванш. “Біло-сині” мали сильну мотивацію на цю гру, адже саме “пивовари” вибили їх з Кубка України.

На 13-й хвилині у гостей за фол на Ванаті був вилучений Вовкун. Здавалося, що після цього Динамо точно здолає і помститься супернику. Команда Іващенка не знітилася, перебудувалася в захисті і доволі довгий час тримала вдало оборону.

Забити гранд українського футболу змогли лише на 67-й хвилині. Відзначився Беніто, який лише за декілька хвилин до цього вийшов на поле.

Наприкінці матчу був вилучений Мороз. А за декілька хвилин до кінця “біло-сині” отримали право на пенальті, його реалізував Ванат.

У Динамо тепер 28 очок і 5-е місце в турнірній таблиці. Новачок УПЛ завершив першу половину сезону на 13-му місці – 14 очок за 16 матчів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *