Ворскла – Рух: Віктор Скрипник підбив підсумок матчу 17-го туру УПЛ

Віктор Скрипник

 

Головний тренер полтавської Ворскли Віктор Скрипник прокоментував результат матчу з Рухом в рамках 17-го туру Української Премʼєр-ліги. Матч завершився внічию з рахунком 1:1.

«Складні умови, але подяка хлопцям обох команд, які грали як уміють. Хотілось забитими першим, потім би наш суперник відкривався б, вибігав уперед, а ми мали б простір. Однак ми зіграли 1:1. Коли ти пропускаєш, а потім відігруєшся, то це, напевно, позитив. Якщо пропускаєш і граєш унічию, то напевно негатив. Ми показали характер, показали, що ми це вміємо. Хотілось виграти, але маємо, що маємо.

Ми грали проти команди, яка також уміє грати. Ми мали 2 – 3 непоганих моменти, коли могли забити з меж штрафного майданчика. Грати лише за рахунок дальніх ударів – неправильно».

Нагадаємо, “Рух” набрав 26 очок і піднявся на п’яте місце в турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги. “Ворскла” з 23 очками йде на сьомій позиції.

У наступному турі чемпіонату України полтавська “Ворскла” зустрінеться з луганською “Зорею”, а львівський “Рух” зіграє проти житомирського “Полісся”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *