Пенальті за влучання м’ячем в дупу: Шахтар розбив суперника в 17-му турі УПЛ (Відео)

У матчі 17-го туру УПЛ донецький Шахтар у Львові приймав рівненський НК Верес.

Шахтар – Верес – 2:0

Голи: Жуліо Сезар, 14 (авт.), Зубков, 69

На 51-й хвилині Олександр Зубков («Шахтар») не забив пенальті (воротар).

Шахтар: Різник – Азарові, Матвієнко, Бондар, Гочолеішвілі – Бондаренко – Невертон (Егіналду, 61), Криськів (Назарина, 64), Судаков, Зубков – Сікан (Келсі, 61).

Верес: Паст – Шевченко, Жуліо Сезар, Кучеренко, Курко, Балан – В. Шарай, Кучеров, Кухарук, Дахновський – Гайдучик (Шестаков, 74).

Відео голів: 

 

“Гірники” швидко захопили ініціативу, що дозволило створити перший небезпечний момент уже на 8-й хвилині, але Сікан після скидки від Криськіва пробив прямо в Паста. Через декілька хвилин Криськів таки створив гол. Хавбек робив простріл, а Жуліо Сезар зрізав м’яч у власні ворота.

На 18-й хвилині Зубков міг забивати вдруге – Паст перевів вистріл на кутовий. “Помаранчиво-чорні” продовжували тиснути, але голів більше не забили у першій половині.

На початку другого тайму стався скандальний епізод. Арбітриня Катерина Монзуль поставила пенальті, яке б у більшості випадків арбітри не призначали. Бити взявся Зубков, але гостей чудовим сейвом врятував голкіпер. Сікан був першим на добиванні, але знаходився в офсайді.

Відео скандального пенальті:

Зубков таки досяг мети і зумів пробити Паста. Сталося це на 69-й хвилині.  Келсі міг робити рахунок розгромним, проте Верес врятувала поперечина.

Тепер у Шахтаря 31 очко. Колектив Пушича йде на четвертому місці. Верес набрав лише 12 очок, що дозволяє посідати 14-е місце.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *