Лукас Тейлор оцінив свою роль у Поліссі

Бразильський захисник Лукас Тейлор поділився враженнями від перебування в житомирському «Поліссі» та розповів про підготовку до домашнього матчу УПЛ із «Дніпром-1».

«Я вже відчув, що «Полісся» стає моєю родиною. Це відчувається щодо футболістів, персоналу команди. Всі мене зустріли дуже добре й це не може не позначатися на моїй грі та результатах. Приємно, що я можу не думати про побутові речі, а віддавати всі сили на полі. І відчуваючи таку підтримку, я будую довгострокові плани, пов’язані з «Поліссям», сподіваюся буде багато перемог та титулів.

Щодо турнірного становища перед завершенням осінньої частини — маємо сказати, що ми сподівалися на такі результати, але одна справа сподіватися й зовсім інша — це докладати зусиль. Ми доволі вдало поєднуємо ці дві речі. Ми докладемо максимальних зусиль, щоб зберегти ці позиції.

Щодо крайнього туру перед паузою, то про нашого суперника я можу сказати, що у них до минулого туру була хороша серія без поразок. Це збалансована команда з гравцями високого рівня майстерності в обороні та атаці, але скажу, що й наша команда має чималий потенціал. І в цьому матчі у п’ятницю ми на полі визначатимемо – хто сильніший», – розповів Лукас Тейлор у коментарі пресслужбі «Полісся».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *