Артем Мілевський отримає посаду у київському Динамо, – Ігор Циганик

 Артем Мілевський

За словами журналіста Ігоря Циганика, колишній футболіст Артем Мілевський може бути працевлаштований у київському Динамо після повноцінного проходження курсу реабілітації.

Президент Динамо Ігор Суркіс сказав, що він обовʼязково допоможе з роботою Артему Мілевському. Це обовʼязково буде клуб Динамо. Після повної реабілітації він розраховує на нього як на працівника Динамо. Про посаду не знаю, не буду говорити“, – повідомив Циганик.

Нагадаємо, у вересні 2023 року 38-річний Мілевський, відомий за виступами за Динамо та збірну України, потрапив до клініки. За словами його друга та екс-партнера з київського клубу та національної команди Олександра Алієва, стан Артема був “дуже важким”, а лікування та реабілітацію йому повністю сплатив президент Динамо Ігор Суркіс.

Мілевський, окрім Динамо, грав за чималу кількість зарубіжних клубів різної якості. Завершив кар’єру у 2021 році у Минаї.

Колишній футболіст після початку повномасштабного російського вторгнення залишився у Києві та займався волонтерством. Артем також відмовився вступати до тероборони на пропозицію Алієва. Згодом з’явилася інформація про його участь у фільмі «Довбуш» як епізодичного персонажа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *