Минай – Динамо: в УПЛ прийняли офіційне рішення щодо долі матчу 16-го туру

ФК Минай

Матч 16-го туру української Прем’єр-ліги між Минаєм та Динамо офіційно перенесено на пізніший термін.

Про це повідомив ужгородський клуб, який листом відповідного змісту повідомила українська Прем’єр-ліга. Так, Дирекція УПЛ ухвалила рішення визнати поєдинок недограним та перенести його на невизначений термін. Точну дату та час матчу буде повідомлено пізніше.

За інформацією Sport Arena, поєдинок буде зіграно у 2024 році.

Нагадаємо, у неділю, 3 грудня, цей матч стартував о 13:00 на стадіоні “Минай”, але тривав трохи більше хвилини.

Арбітр Олександр Шандор призупинив зустріч через повітряну тривогу. Оскільки загроза по всій Україні тривала тривалий час, делегат матчу ухвалив рішення про перенесення гри. На згаданому стадіоні відсутнє штучне освітлення, і поєдинок не встигли дограти того ж дня за денного світла.

Пізніше виконавчий директор УПЛ Євген Дикий заявив, що питання технічної поразки для закарпатської команди не розглядається, оскільки за допуск стадіонів відповідає УАФ.

Динамо посідає шосте місце у чемпіонаті, набравши 22 очки у 12-ти матчах. Щонайменше три поєдинки першого кола кияни з різних причин проведуть навесні. Минай залишається останнім із шістьма очками.

У наступному матчі команда Олександра Шовковського прийме Металіст 1925 7 грудня. Для Минаю футбольний 2023-й рік ймовірно завершено – раніше стало відомо про перенесення на наступний рік виїзного поєдинку закарпатської команди проти ЛНЗ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *