Маріно Пушич прокоментував успішну гру Шахтаря проти Металіста-1925

Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич прокоментував результат матчу з «Металістом 1925» (2:0).

– Це була очевидно гра з «двома обличчями». Перший тайм взагалі не був задовільним, бо ми грали надто повільно. Якщо граємо надто повільно проти команди, яка захищається вдесятьох, то не можете створити багато моментів.

У другому таймі ми зробили заміну, яка була хорошою на той момент, вийшов Егіналдо та виконав хорошу роботу. Але вся команда грала краще. Був той «Шахтар», який я хочу бачити увесь час. Ось чому ми створювали шанси, забили голи. Був хороший другий тайм.

– Один з гравців (Криськів – прим.) поділився, що ви дали певну мотивацію та поради у перерві. Як саме налаштовували? Він сказав, що ви були суворі.

– Я ніколи не розповідаю про те, що кажу у роздягальні. Все, що відбувається у роздягальні, залишається там. Але очевидно я не був задоволений, як казав. Нам потрібно було щось інше у другому таймі. Футболісти добре відреагували. Інколи такі речі трапляються. Я хочу бачити багато речей, енергію, пресинг та інше. У другому таймі я був задоволений.

– Через перебір жовтих не зіграв Судаков. Чи не вистачало його креативних дій?

– Це важливий гравець для нас. Звісно, коли один чи інший гравець недоступний, все одно маємо грати добре. Бондаренко вперше зіграв 75 хвилин після пошкодження. Він також добре зіграв, важливий асист. Радий, що Судаков повернеться.

– Чому замінили Невертона на Егіналдо?

– Робили заміни, бо не були задоволені. Він має інший профайл, дав іншу енергію. Не забив, але мав пару шансів. Ми випустили його, щоб мати такого небезпечного вінгера, який створює простір. Він виконав хорошу роботу. Назарина також добре увійшов у гру. Вони заслужили на похвалу, яку отримали у роздягальні, – сказав Пушич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *