Юрій Вернидуб висловився про перемогу над Олександрії в матчі УПЛ

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував домашню перемогу над «Олександрією» (2:1) у 16-му турі УПЛ.

«Стосовно гри скажу коротко: непоганий матч. Ми розуміли, що «Олександрія» знаходиться на такому місці, на якому не повинна перебувати. Команда у них дуже молода та амбітна, має швидких футболістів. Знали, що буде нелегко та говорив про це хлопцям. По грі: у нас було більше моментів, що у першому, що у другому таймах. Ми пропустили після кутового: відскок і мʼяч дуже добре ліг Шулянському на ногу.

Але я знав, що нічого страшного не сталось та сказав про це своїм хлопцям. Сказав, що ми повинні виходити, грати та ні в якому разі не губити наші «золоті» очки. Команда добре відреагувала на мої слова, вийшла та показала ще кращий футбол. Повністю переграли «Олександрію», забили два важливі голи, які нам принесли перемогу. З чим і вітаю команду, клуб, всіх вболівальників і місто Кривий Ріг.

Я побачив сьогодні багато класного футболу. Дуже радий, що «Кривбас» йде своїм шляхом. Й цей шлях ми вибрали разом з хлопцями. Хочу дійти туди, куди ми плануємо дійти. Але це ми побачимо у наступному році, коли закінчиться чемпіонат. «Олександрії» ж бажаю успіху та гарної підготовки взимку. У них молода команда, все у них буде добре.

Цей чемпіонат України непередбачуваний. Кожна команда може обіграти кожну. Це зайвий раз вчора показала гра «Полісся» проти «Вересу». А нам треба багато терпіння, аби витримати всі труднощі. Дуже розраховую, що нам це вдасться.

Команди грали у рівних умовах. Дуже вдячний клубному агроному, який підготував поле в таких погодних умовах. На тижні були і мороз, і дощ, і сніг. Велике дякую всім працівникам «Кривбаса», – сказав Вернидуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *