Гол Лєднєва на 3-й хвилині не допоміг: Дніпро-1 вдома програв Ворсклі

СК Дніпро-1 на “Дніпро-Арені” приймав Ворсклу в рамках 16-го туру УПЛ.

Дніпро-1 – Ворскла – 1:2

Голи: Лєднєв, 3 – Челядін (31), Феліпе (42).

Дніпро-1: Волинець – Адамюк (Пасіч, 61), Сваток, Сарапій, Мірошниченко – Бабенко, Рубчинський – Гуцуляк, Піхальонок, Лєднєв (Вітіньо, 73) – Філіппов (Танчик, 61).

Ворскла: Ісенко – Пердута, Павлюк, Крупський, Якубу – Скляр, Челядін – Феліпе, Юрченко (Корнієнко, 74), Кане – Степанюк.

Для господарів матч почався дуже вдало. Богдан Лєднєв вже на третій хвилині вивів їх вперед. Кризова Ворскла, яка не може похизуватися стабільністю цього сезону, не знітилася.

Команда Скрипник до перерви не тільки відновила статус-кво, а й вийшла вперед. Спочатку Челядін після комбінації завдав удару, пробивши Волинця, а незадовго до свистка про закінчення першого тайму Феліпе забив другий м’яч.

У другому таймі ініціатива була повністю на стороні команди Максимова, але Ісаєнко вдало грав на лінії, не підводили і захисник. Ворскла везе додому три очка.

Дніпро-1 має 33 пункти. Стільки ж і у Кривбаса. Ці команди ділять лідерство в турнірній таблиці. Ворскла завдяки звитязі має 22 очка і піднялась на сьому сходинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *