Головний тренер Вереса прокоментував сенсаційну нічию з Поліссям у 16-му турі УПЛ

Сергій Лавриненко

Головний тренер Вереса Сергій Лавриненко поділився своїми враженнями від поєдинку з Поліссям у 16-му турі Української Премʼєр-ліги. Гра завершилася внічию з рахунком 1:1.

«Емоції тільки позитивні, бо врятували гру з таким суперником у самісінькій кінцівці, в додатковий час. Усі задоволені. Гра з хорошим суперником, з командою, яка має великі амбіції, тому тільки позитивні емоції. Я дякую хлопцям за те, що вони боролись до кінця, проявили характер, і змогли врятувати таку гру.

Епізод із пропущеним голом – це невдача біля наших воріт, бо це був рикошет. Від цього ніхто не застрахований. Однак я радий від того, що хлопці й після цього не опустили голови,  а продовжили грати. Ми постійно грали вперед. Нічия – це заслужений нашою роботою результат».

“Полісся” набрало 31 бал і піднялося на друге місце в турнірній таблиці чемпіонату України. Рівненський “Верес” з 12 очками займає 14-ту позицію.

У наступному турі української Прем’єр-ліги житомирський клуб “Полісся” зіграє проти “Дніпра-1”, а “Верес” зустрінеться з донецьким “Шахтарем”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *