Тренер Полісся: “Верес змінив стиль гри, але ми не будемо під них підлаштовуватися”

ФК Полісся

Тренер «Полісся» Сергій Пінчук поділився очікуваннями від матчу з «Вересом», який розпочнеться о 17.00.

«В останніх іграх суперникам «Вереса» було доволі важко проти них грати. Але ми акцентуємо увагу саме на своїй грі. В цьому матчі ми не збираємось під них підлаштовуватись і робимо акцент саме на своїх принципах гри.

«Верес» в порівнянні з першим колом змінив стиль гри, вони перелаштовуються з 4 на 5 захисників, трохи змінилась структура гри, але загалом сам малюнок гри нам зрозумілий. Аналізувавши цю команду, ми розуміємо, як вони будуть грати. Але готуємось до непростої гри. Бо останні матчі показують, що їх суперникам було досить складно.

В першу чергу ми можемо здобути позитивний результат за рахунок нашого командного духу, наших лідерів команди. Постараємось грати у свій футбол, через контроль, але є різні фактори, які можуть впливати на це, в тому числі і погодні умови. Може бути складно, коли сильний сніг або дощ, коли м’яч не котиться по полю. В таких випадках багато команд спрощують гру від власних воріт і не розігрують.

Але який буде план на гру у нас — подивимось, який буде план на гру у них — покаже гра. І від цього ми вже будемо відштовхуватись, – сказав Пінчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *