КДК УАФ оштрафував ряд клубів УПЛ на солідні суми та дискваліфікував Шевченка на 6 місяців: подробиці

УАФ

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (УАФ) оштрафував Кривбас, Полісся та Верес за проведення матчів з глядачами на трибунах. Також КДК дискваліфікував нападника Діназа В’ячеслава Шевченка на шість місяців.

Кривбас отримав штраф за присутність глядачів на матчах з Дніпром-1 (3:0) та Динамо (0:2). За обидва випадки криворіжці зобов’язані виплатити грошовий внесок у розмірі 100 тисяч гривень.

Полісся оштрафовано за допуск глядачів на поєдинки з Олександрією у чвертьфіналі Кубка України (0:0, 4:3 за пенальті) та з Металістом 1925 в УПЛ (2:1). Верес отримав покарання за присутність вболівальників на матчі проти Зорі (2:2). У кожному випадку команди також зобов’язані виплатити штраф у розмірі 100 тисяч гривень.

Форварда Діназа Шевченка відсторонено від участі у змаганнях на шість місяців. Нагадаємо, у поєдинку 15-го туру Першої ліги нападник ударив головою арбітра зустрічі та був вилучений.

За підсумками першої половини чемпіонату в УПЛ лідирує Дніпро-1, який набрав 33 очки. 16-й тур у Прем’єр-лізі стартує поєдинком Полісся – Верес 1 грудня.

Діназ посів останнє місце у групі Б Першої ліги. Команда з Вишгороду навесні у другій частині чемпіонату зіграє у групі за право залишитись у дивізіоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *