Тарас Степаненко: “Полісся – сильна команда, але ми грали сильніше”

Тарас Степаненко

Півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко прокоментував нічию з «Поліссям» (0:0) у 15-му турі УПЛ.

Не вистачає забитого голу, десь майстерності не вистачає. Сьогодні було достатньо моментів, щоб забити. Контролювали гру, але якщо ти не забиваєш, то тяжко вигравати матчі. Тому тут ми можемо винити тільки себе.

Можливо, десь потрібно над цим компонентом допрацьовувати, тому що ми знаємо, що проти нас завжди команди обороняються в низькому блоці, і іноді важко вскривати такий масивний блок. Але моменти були, і треба просто реалізовувати.

– Про низький блок. Так же було завжди. Як так вийшло, що сьогодні два найкращі моменти було у центрального захисника Бондаря?

– Коли команда низько обороняється, і стандарти, і вже коли навала пішла, простріли, і вже йдемо ва-банк – авжеж, колись м’яч до тебе та й прийде. Але, бачите, не вийшло. Не знаю, чому. Все зробили, просто не вистачило цей м’яч заштовхати у ворота.

– Як вам «Полісся» – команда, яка нагорі в турнірній таблиці?

Добра команда. Вони перший рік грають в УПЛ. Є гарні футболісти. Але мені здається, що по грі ми були сильніші. Хлопцям є куди рости. Так не буває, що ти вийшов – і одразу все.

Ми не те, щоб не можемо знайти свою гру. Гра, начебто, є, але десь не вистачає нам концентрації. Якщо подивитися матч з «Дніпро-1» – контролювали всю гру, але три пропустили.

Треба працювати. У нас деякі зміни були по ходу сезону, і не все так просто. Не буває все по одному клацанню. Потрібен час, щоб усі зв’язки відновилися, щоб здобувати гарний результат, – сказав Степаненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *