Владислав Кабаєв: “Дуже хотілося виграти у такої команди як Рух”

Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв прокоментував свій дебютний гол за київський клуб – в матчі 15-го туру УПЛ з «Рухом» (2:0).

Прийняв м’яч. Було одне рішення – бити по воротах. Виграв пів корпусу та пробив лівою ногою в дальній кут. Дуже довго чекав на цей гол. Були моменти, але не міг забити. Минув рік – це дуже багато. Надіюсь, цей гол надасть команді та мені наснаги надалі.

Не думав, як святкувати свій перший гол за «Динамо». Це такі емоції, що важко продумати. Перед грою думав про те, щоб забити гол, щоб більше бити по воротах, більше бути націленим на ворота. В першому таймі пробив 3-4 рази. Був близько. Але залетів останній удар.

Дуже хотілося виграти в такої команди як «Рух». Бачили, що дуже молоді хлопці, заряджені. Вони дуже добре почали чемпіонат та провели останні матчі. А ми не дуже добре. Ця перемога нам важливіша.

Ми дивилися, як грає «Рух». Розуміли, як ми мали виходити з-під пресингу. Вони розігрують м’яч. Голи прийшли, коли ми запресингували. Це нам підказав тренер перед матчем. Це спрацювало.

Треба віддати належне Луческу, але зараз прийшов новий тренер. Можливо, стало спокійніше. Я не скажу, що все кардинально змінилося за Шовковського, але якісь настанови та дрібниці у нас з’явилися. Стало просто спокійніше та трохи більше позитивних емоцій. Ми стали розкутішими. Не знаю, чи це видно по нашій грі, але команда це відчуває.

– Відсутність мовного бар’єра допомогла?

– У кожного тренера свій підхід. Я не скажу, що це була якась проблема. Якщо Луческу потрібно було, то він перемикався на мову, щоб з нами поговорити. Шовковський молодший. У мене з ним більше діалогу. Для мене це плюс. Якісь футбольні дрібниці змінилися, – сказав Кабаєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *