Минай – Кривбас: Юрій Вернидуб підбив підсумок матчу 15-го туру Української Премʼєр-ліги

Юрій Вернидуб

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над Минаєм у 15-му турі УПЛ.

«Тяжка непроста гра. Я розумів, що вона такою буде. З такими суперниками важко грати. Я хлопцям ще на установці говорив, що матчі з такими командами, як Минай, це ігри за призові місця. З цими командами важко дуже грати. Коли ти з ними губиш очки, які тобі дуже треба, це дуже погано. Та в нас усе вийшло. Ми забили, перемогли, забрали 3 бали. Були моменти в нас ще, хоча в Минаю теж був момент, коли наші хлопці проспали вкидання ауту. Я радий за хлопців, ми будемо рухатись далі.

Кожен тренер хоче бути чемпіоном. Я не виняток. Однак я розумію, що є Полісся, Дніпро-1, Шахтар, Динамо, дуже багато команд, з якими важко боротися. Утім, якщо ми вже пішли в цю боротьбу, відчули смак перемог, і сьогодні після 15 турів повернулись на першу сходинку, то будемо все робити для того, щоб зайняти якнайвище місце, яке дасть нам змогу виступати в єврокубках.

Щодо Рябова, який замінив Бескоровайного, то я дуже радий за нього. Однак усе одно Бескоровайний є Бескоровайний. Я радий, що Рябов зміг його замінити. Уже в наступному матчі Бескоровайний може грати. Якщо пройде цей тижневий цикл непогано, то повернеться на поле».

“Кривбас” набрав 30 очок та піднявся на перше місце у турнірній таблиці Української Премʼєр-ліги. “Минай” з 6 балами залишився на останній сходинці.

У наступному турі УПЛ Минай зіграє проти київського Динамо, а Кривбас зустрінеться з Олександрією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *