Андрій Воробей пояснив, чому Шахтар програв Дніпру-1 у 14-му турі УПЛ

Андрій Воробей

Екс-форвард «Шахтаря» і «Дніпра» Андрій Воробей проаналізував матч між донецькою командою і «Дніпром-1» (1:3).

«Грали дві хороші команди, і «Дніпро-1» заслужив великих компліментів, тому що під керівництвом Максимова команда перевтілилася і заграла. Причому заграла в хороший, якісний, обміркований футбол, який приносить очки.

— «Шахтар» вперше програв під керівництвом Пушича. Що скажете про їхню гру в цьому матчі?

— До першого пропущеного голу за ними приємно було стежити. Команда дуже добре виходила з оборони в атаку, відрізала по 5-6 суперників. Звісно, потрібно було ще в першому таймі довести рахунок до більш прийнятного, що зробити не вдалося. А далі стандарти і супергол Гуцуляка зіграли проти «Шахтаря». «Дніпру-1», можливо, дещо більше пощастило. Але слід віддати належне, вони цього більше заслужили.

— Чи не було відчуття, що після перемог «Шахтаря» над «Динамо» та «Барселоною», команда стала трохи самовпевненою?

— Ні, не вважаю, що так можна говорити. Але кинулося в очі, що «Шахтар» всю гру намагається діяти за рахунок майстерності, а не командними діями. А після першого пропущеного і особливо після другого, потрібно було грати більш агресивно та більше за рахунок бажання, працездатності та характеру. А вони продовжували грати за рахунок майстерності. У такій ситуації вже так не вийде. Було помітно, що з мʼячем добре діють, але доходять до чужого штрафного і далі не знають, що робити – ніхто не відкривається, тож в завершальній фазі потрібно ще працювати і працювати. План «А» у команди був, а от плану «Б» не знайшлося», – сказав Андрій Воробей в ефірі УПЛ-ТБ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *