Форвард Металіста: “У роздягальні позитивні емоції, ми відчули смак перемоги”

Автор переможного голу у ворота «Прикарпаття» (2:1 ) Євгеній Рязанцев поспілкувався з клубним медіадепартаментом жовто-синіх.

— Євгенію, вітаємо з довгоочікуваню перемогою. Скажи, будь ласка, які зараз емоції у роздягальні? Що відчувають хлопці?

— У роздягальні дуже позитивні емоції. Ми нарешті відчуваємо смак перемоги. Тому що ми дуже великий шлях подолали, аби сказати, що виграли у цьому матчі. Нам дуже не вистачало цього. Всі дуже-дуже щиро раді. Далі намагатимемося йти тільки з перемогами.

— Наскільки вас розізлила і змотивувала прикра поразка від «Буковини» у минулому турі?

— Це нам надало додаткової мотивації, бо виглядали ми непогано. Ми не мали тоді програвати по грі, я так думаю.

— Ти сьогодні взяв участь у першому голі, забив переможний. Ти відзначаєшся вже у другому матчі поспіль. І в цілому ти виглядаєш дуже зріло. Як ти це опишеш?

— Прислухаюся до тренерського штабу, виконую все, про що просять тренери. Ми притримуємося всією командою тактики на гру. Вдячність керівництву та партнерам по команді. Сьогодні, звісно, Рибаку (сміється).

— Чи відчуваєш ти, що за останні півроку, коли наша команда помолодшала, ти сам подорослішав?

Так, звісно. Інколи треба брати на себе лідерські якості та намагатися підказувати молодим. Хоча я ще й сам молодий, але мінімальний досвід маю передавати молоді. Звісно, дуже велика вдячність старшим партнерам по команді — Андрію Буську, Сані Маткобожику, Віталіку Федоріву. Вони дуже корисно передають нам свій досвід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *