Руслан Фомін прокоментував перемогу Металіста над Прикараттям

Руслан Фомін

Асистент головного тренера «Металіста» Руслан Фомін прокоментував переможний підсумок матчу з «Прикарпаттям» (1:2).

— Дуже гарні відчуття, довго не було перемоги, дуже на це чекали. Дякуємо хлопцям, які сьогодні зробили це. Виконали установку, яку ми обговорювали, про яку домовлялись до гри. Вболівальників наших вітаю з перемогою. 

— Що було у сьогоднішньому матчі ключовим, на вашу думку?

— Сьогодні було багато боротьби, хлопці не програвали єдиноборства. Ключовим став швидкий розіграш м’яча від воріт, коли на це не чекали суперники.

— Якось вплинув на гру швидкий м’яч на другій хвилині матчу?

— Звичайно, коли команда забиває швидкий м’яч, то відчуває більше впевненості у своїх діях. Скутість пропадає й приходить впевненість. Другий тайм показав, що команда готова фізично добре. 

— Зважаючи, що це фактично фініш першого етапу чемпіонату, ця перемога для вас важлива з психологічної точки зору?

— Звичайно, ми давно не перемагали й при цьому всьому, на виїзді граємо краще, аніж вдома з якихось причин. Тому ми сьогодні дуже хотіли перемогти.

— Що говорили підопічним на установці перед початком матчу й про що говорили в перерві?

— Звичайно, ми вказали на помилки, вони були, в основному, при стандартних положеннях. Зважали на те, що команда-суперниця доросла, висока. Ми зробили акценти на тих моментах, де у нас були помилки. Попереджали хлопців, що суперники можуть зіграти в два нападники, так, як вони в цілому й вийшли на другий тайм. Звичайно, дуже добре зіграли захисники, окрім епізоду з пенальті.

— У вас наймолодша команда у першій лізі… Які завдання стоятимуть перед «Металістом» на останок цього сезону? 

Подивимось, у нас є ще 2 тури осінньої частини. Хлопці й самі розуміють це, й ми розуміємо. Тому будемо налаштовувати їх на перемоги. А в міжсезоння будемо сідати з керівництвом й обговорювати ці моменти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *