“Не кукурікай”: Олександр Алієв відреагував на скандальні випади Ірини Фаріон на адресу українських воїнів (Відео)

Олександр Алієв

Знаменитий екс-футболіст київського “Динамо” і збірної України Олександр Алієв відреагував на скандальні висловлювання колишньої народної депутатки Ірини Фаріон на адресу українських військових, які розмовляють російською мовою.

Відповідне відео колишній футболіст опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм.

Всім привіт. Зараз ось побачив в Інтернеті цих ідіоток, які говорять про пацанів з “Азова”, що вони розмовляють російською мовою. Послухай, на передовій дуже багато наших пацанів говорять російською мовою. А ти, Фаріон чи фараон, або хто ти там, ти не кукурікай, зрозуміло? Ти зараз можеш собі спокійно сидіти і розмовляти, а там гинуть наші пацани.

Яке ти взагалі маєш право щось говорити пацанам, які захищають твою ж жопу, захищають нашу країну від російської нечисті? Як у вас ще язик повертається, патріотки? Сидіть і мовчіть. Щось 24 лютого ви нічого не кукурікали. Так що задумайтеся. Слава Україні! Слава ЗСУ!“, – заявив Алієв.

Нагадаємо, раніше Ірина Фаріон заявила, що не вважає українцями тих бійців ЗСУ, які розмовляють російською мовою.

“Я категорично цього (російську мову серед військових ЗСУ – УНІАН) не приймаю. У мене запитання до них: що вам, хлопці, заважає, коли ви такі моцні? І ви дуже розумні. Що вам заважає виконувати 29 статтю закону про Збройні сили України. Ви, хлопці, знаєте, що таке дисципліна в армії? Якщо в армії немає дисципліни, то немає армії, це зброд тоді.

Я не можу назвати їх українцями. Якщо вони не говорять українською мовою – то нехай себе назвуть “руськими”. Чому вони такі очманілі? Якщо вони такі великі патріоти – покажіть свій патріотизм”, – заявила Фаріон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *