Динамо – Шахтар: Маріно Пушич пояснив, чому “гірники” заслужено здобули перемогу

Маріно Пушич

Наставник донецького Шахтаря Маріно Пушич підбив підсумок гри проти Динамо, у якому його підопічні здобули мінімальну перемогу.

Почнемо з того, що завжди приємно перемагати, особливо у важливій грі, у дербі. Це багато значить, це чудовий результат.

Травма Азарова? Він отримав пошкодження, завтра побачимо, наскільки воно серйозне і скільки часу піде на відновлення, сподіваюся, що небагато. Його замінив Ракіцький, а Матвієнко зіграв на лівому фланзі оборони – вони обоє добре попрацювали.

Чи заслужено ми перемогли? Я вважаю, ми заслужили цю перемогу: володіли ініціативою більшу частину часу, гарно грали до останньої третини в першому таймі, де нам трохи бракувало якісніших безпечних передач.

Але загалом, коли я підсумовую цю зустріч, можу сказати, що суперник також мав нагоди, проте ми домінували у грі через володіння м’ячем і гарну організацію. Вони отримали дві можливості, коли в нас було на одного гравця менше. Це була трішки напружена ситуація, але, підбиваючи загальний підсумок, я гадаю, ми заслужили на перемогу і грали досить добре”, – наводить слова Маріно Пушича сайт Шахтаря.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *