“Я не буду жаліти таких людей, як Мілевський”: український тренер не розуміє, чому всі так хвилюються за екс-форварда Динамо

Відомий український тренер Володимир Мазяр поділився думками щодо ситуації із колишнім форвардом столичного «Динамо» та збірної України Артемом Мілевським.

«Жаліють хворих людей, убогих, зараз є кого жаліти в такий час. Мені його не шкода, чесно. Тому що якщо ти маєш яйця, ти повинен мати їх до кінця. А ті коми, слюні, викидувати то в пресу, що він в такому стані… Треба зібратися.

Люди вилазять з хвороб, рятуються від раку. У мене був воротар Литовченко, я досі спілкуюся, ну пацан зібрався і переміг ту хворобу. Ти маєш бути мужиком, ти ж Мілевський, ніхто не буде вже дупу тобі підтирати в такому віці, ти маєш трошки теж дивитися, що хочеш далі. Тим паче в тебе є батьки, родичі, ну заради них.

Я ніколи не буду жаліти таких людей. Я знаю: у мене були періоди, коли ти прокидаєшся з «бодуніща» і сам собі кажеш «Що ти твориш?». Треба «кватирку» час від часу закривати в голові», – сказав Мазяр у коментарі “Брутальному Футболу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *