Головний тренер Вереса розповів, що очікує від гри проти Зорі

Сергій Лавриненко

Головний тренер рівненського «Вереса» Сергій Лавриненко поділився очікуваннями від матчу 13-го туру УПЛ проти луганської «Зорі»:

«Через травму не зіграє із «Зорею» Данило Хондак. Арсеній Коркодим досі перебуває у розташуванні студентської збірної України. Через дискваліфікації не допоможуть команді в неділю також Владислав Шарай і Євген Шевченко. Щодо двох останніх – це важливі гравці основи, замінити яких буде непросто.

Але для цього в команді і створюється внутрішня конкуренція. Вважаю, що гравці, які замінять їх у цій грі, повинні вийти на поле з подвійною мотивацією і бажанням, щоб довести, що вони можуть грати на рівні УПЛ.

«Минай», проти якого ми грали минулого тижня, і «Зоря» – це зовсім різні команди. Некоретно їх порівнювати. Звісно, в неділю ми дещо по-іншому тактично будуватимемо свою гру. Але я не хочу розкривати всі карти. Намагатимемося продемонструвати характер, бажання і самовіддачу. Ми створили багато моментів у попередній грі з «Минаєм». Підвела реалізація. Але я вірю, що команду має прорвати і окрім хорошої гри ми здобудемо і хороший результат.

Щодо «Зорі» – на старті сезону команду готував інший тренер. З приходом Валерія Кривенцова їхня гра змінилася. Нам важливо підійти до протистояння з таким суперником у хорошому настрої і продемонструвати хорошу гру“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *