Владислав Ващук жорстко розкритикував роботу Мірчі Луческу на чолі Динамо

Колишній гравець київського Динамо та збірної України Владислав Ващук розказав, що він думає про гру “біло-синіх” під результатом Мірчі Луческу.

Як я оцінюю роботу Мірчі Луческу в Динамо? Ніяк. Я його роботи не бачу. Я бачу, що йому просто нічого не потрібно, він просто щось вирішує там за рахунок досвіду, так би мовити, щось там робить. Я не розумію, куди він це веде і що це буде.

Коли порівняти 12 років у Шахтарі, де він працював, і 12 років у Динамо, то це будуть два європейські клуби з різним стилем гри – але одним тренером. Я не розумію, як це може бути. Значить, щось змінилося у футболі. Я в іншому футболі був“.

Чи обіграє Динамо Шахтар? Дивіться, я буду вболівати за Динамо і коли погані будуть роки, і коли погані ігри. Я все одно буду вболівати за Динамо – сказав Ващук у коментарі для tribuna.com.

Мірча Луческу очолив киян влітку 2020 року. У перший сезон Динамо під його керівництвом виграло УПЛ, Кубок України та Суперкубок. Румунський спеціаліст з”гірників” тренував з 2004 по 2016 рік.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *