Головний тренер Вікторії висловився про розгромну поразку від Шахтаря у Кубку України

Анатолій Безсмертний

Головний тренер сумської «Вікторії» Анатолій Безсмертний поділився враженнями після поразки від донецького «Шахтаря» в Кубку України.

«Шахтар» у першому таймі мав перевагу та дещо перегравав нас. У другому таймі ми вже трошки додали та вже цікавішою була гра. Десь наші хлопці не впоралися з нервами, десь добре грав «Шахтар». Хоч ми й програли, але за команду не соромно. Хлопці старалися, зіграли так, як могли. Ми розуміємо куди нам далі рухатися та хлопці зрозуміли, що зараз пропонує сучасний футбол: у нас не було такої інтенсивності та темпу в жодному з матчів. Десь ми з цим не впоралися.

Ми розуміємо, куди нам рухатися у плані швидкості, швидкості ухвалення рішень, швидкості роботи з м’ячем та у плані інтенсивності гри. Тут потрібно додавати. «Шахтар» під пресингом приймає м’ячі, а ми поки що цього не можемо робити на їхньому фоні. Думаю, що нічого страшного немає. Ми самі цього хотіли, вийшли до 1/4 фіналу Кубка України. Для хлопців це наука, школа. Є куди додавати», – розповів Безсмертний.

Нагадаємо, що «Вікторія» в Києві поступилась «Шахтарю» з рахунком 0:3.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *