“Моє переконання, що деякі гравці втомилися від Луческу”: журналіст – про проблеми Динамо

Мірча Луческу

Головний редактор “Профутбол Digital” Володимир Звєров розповів про напружену ситуацію, яка склалася в київському “Динамо“.

Було багато запитань: “Що відбувається з “Динамо”?” і “Що робити з тією грою і результатами команди Луческу?”. Але чи дійсно це команда Луческу? Наскільки тренер у матчі з “Колосом” керував тим, що відбувалося на полі? У мене великі сумніви.

Я уважно дивився матч, дивився за емоціями футболістів, і вони мені не подобаються. Моє переконання, що деякі гравці “Динамо” втомилися від головного тренера. За втраченими очками “Динамо” вже не є лідером чемпіонату, але є лідером за незрозумілістю. Що далі? Як буде команда вилазити з кризи? Як проведе цей тиждень перед матчем із “Шахтарем”? Яким буде тренувальний процес? Які будуть емоції? Чи буде зустріч президента з головним тренером? Чи буде розмова головного тренера або президента з футболістами?

Ситуація в “Динамо” – це те, що місяць тому було в “Шахтарі”. У “Шахтарі” деякі гравці були втомлені від головного тренера і в мене таке враження, що в “Динамо” теж гравці втомилися. Я бачу невдоволення футболістів, коли їм Луческу щось підказує. Дуже часто обличчя футболістів “Динамо” – безбарвні, беземоційні.

Я не відчуваю, що Луческу і команда – це єдиний організм. Є багато внутрішніх розмов, що співпраця Луческу і “Динамо” може закінчитися раніше, ніж наприкінці сезону. Бо чим далі – тим гірше“, – заявив журналіст.

Нагадаємо, у турнірній таблиці чемпіонату України “Динамо” з 16 очками займає 7-ме місце. У наступному турі УПЛ команда Мірчі Луческу зіграє проти донецького “Шахтаря”. Гра запланована на 3 листопада.

Джерело: Звєров Про Футбол

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *