Тренер Полісся прокоментував перемогу над Зорею в матчі УПЛ

Асистент головного тренера «Полісся» Володимир Книш прокоментував виїзну перемогу над «Зорею» (1:0) в матчі 12-го туру УПЛ.

«В кожній грі є моменти, які виходять добре. Щось не дозволяє зробити суперник. Сьогодні щось краще виходило в першому таймі, але були і хороші моменти у другому. Були, звісно, і проблеми, які ми побачили.

Після гри ми ще раз детально розкладемо по поличках, будемо працювати далі і виправляти те, що не вийшло. Потрійна заміна в перерві була викликана різними причинами, бо, наприклад, для Лукаса Тейлора – це перша гра в старті і ми зрозуміли, що в другому таймі йому буде важче, Шаповал в хороших кондиціях, але має мало ігрової практики, тому йому може бути важко.

Тому вийшли ті, хто мав трохи більше ігор і зараз в тонусі. «Зоря» теж добре грає на м’ячі, тому нам теж потрібно було посилюватись. Скажу, що в хлопців непогано в вийшло. Ми не дивимось в таблицю, але я скажу, що на настрій команди такі перемоги впливають.

Попереду важливі ігри, але для нас кожна наступна гра – найголовніша. От, наприклад, сьогодні – була найголовніша гра. Тепер найголовніша – наступна. Так налаштовуватись легше і правильніше, бо дурень думкою багатіє, а треба йти крок за кроком», – сказав Книш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *