УПЛ: Кривбас завдяки дублю Кожушка розгромив СК Дніпро-1 (Відео)

Кривбас - СК Дніпро-1

У Кривому Розі відбувся центральний матч 12-го туру УПЛ. Кривбас приймав СК Дніпро-1.

Кривбас – СК Дніпро-1 – 3:0

Голи: Кожушко (11, 51), Кузик (41).

Кривбас: Кліщук, Понєдєльнік, Беcкоровайний, Стецьков, Дібанго, Кузик (Хомченовський, 63), Іліч, Татарков (Приходько, 70), Дебелко (Луньов, 70), Задерака, Кожушко.

Дніпро-1: Кінарейкін, Сарапій, Кравець, Каплієнко (Горбунов, 46), Адамюк (Мірошніченко, 56), Лєднєв, Рубчинський, Бабенко (Вітіньо, 62), Піхальонок (Є.Пасіч, 73), Гуцуляк, Філіппов (Танчик, 56).

Матч повинен був розпочатися ще в 13:00, але через повітряну тривогу початок було відкладено на 40 хвилин. На 11-й хвилині господарі вибігли у швидку атаку, Кузик відпасував на Олега Кожушка, а той переправив м’яч у пусті ворота.

Через 30 хвилин забив вже Кузик. Денис прийняв м’яч на фланзі, накрутив опонента і дуже технічним ударом не залишив шансів Якову Кінарейкіну.

Команда Максимова у другому таймі відразу отримала і третій гол. Кривбас вибіг у контратаку, знову Кузик прострілив, а Кожушко скористався помилкою на виході від воротаря гостей і знову забив у пусті ворота.

На 86-й хвилині Дніпро-1 міг забити гол престижу, отримавши право на пенальті. Бити взявся Богдан Лєднєв, але Кліщук виграв дуель у хавбека гостей.

Тепер у Кривбаса 26 очок і лідерство у турнірній таблиці. У Дніпра-1 залишився 21 бал, але вони провели на один матч менше, ніж підопічні Вернидуба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *