УПЛ: Шахтар у дебютному матчі Даріо Срни розгромив ЛНЗ

Даріо Срна

У 11-му турі УПЛ Шахтар в Києві грав проти новачка УПЛ ЛНЗ з міста Черкаси.

“Гірники” дуже вдало почали гру, активно створюючи моменти. Це дало результат уже на 20-й хвилині господарі вийшли вперед. Сікан після прострілу Зубкова пробив Пенькова.

Після забитого м’яча Шахтар зменшив темп, але для черкаського клубу це нічого не дало, адже в них нічого не виходило створити в атаці.

Другу половину активніше вже почали футболісти Дулуба, але “гірники” тримали все під контролем. На 60-й хвилині активний Зубков міг подвоювати перевагу, але гостей врятувала штанга.

Через декілька хвилин Різник перевів м’яч на кутовий після удару Хобленка. Після подачі кутового той таки Хобленко бив головою – Різник знову виручив.

На 83-й хвилині Келсі таки забив другий гол у ворота черкаської команди. На 90-й хвилині венесуельський нападник оформив дубль та поставив крапку у цій грі.

Шахтар – ЛНЗ – 3:0

Голи: Сікан, 20, Келсі 83, 90

Шахтар: Різник – Конопля, Бондар, Ракіцький, Топалов (Азаров, 57) – Степаненко, Криськів – Зубков, Бондаренко, Невертон (Судаков, 57) – Сікан ((Келсі, 76)

ЛНЗ: Пеньков – Насонов, Муравський, Селін (Ковальов, 79) – Стасюк, Рибалка (Наумець, 69), Калюжний, Бойко, Норенков – Хобленко (Прядун, 69), Шестаков (Олійник, 75)

Відзначимо, що ця гра стала дебютною для Даріо Срни в ролі тренера. Хорватський фахівець напередодні був призначений виконуючим обов’язки головного тренера “Шахтаря”, змінивши на цій посаді Патріка ван Леувена.

“Шахтар” набрав 21 очко і піднявся на друге місце в турнірній таблиці УПЛ. Черкаський ЛНЗ з 9 балами займає 14-е місце.

У наступному турі чемпіонату України “гірники” зіграють проти одеського “Чорноморця”, а ЛНЗ зустрінеться з київською “Оболонню”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *