Нападник Кривбаса прокоментував успіх команди у грі з Металістом-1925

Нападник “Кривбас” Олег Кожушко, який забив гол у ворота Металіста-1925 (3:1), після завершення гри прокоментував власні враження від побаченого на полі.

“Дуже позитивні враження від гри, адже ми досягли своєї головної мети, яку встановили перед цією грою, — добули дуже важливі три очки.

Уся команда залишилась задоволеною матчем, бо вдалось виконати план головного тренера на цю зустріч. Загалом, гра вдалась — було багато гольових моментів, відкритий футбол, і, зрештою, наша цілком заслужена перемога.

Після другого гола, напевно, трохи вже розслабились. Здавалось тоді, що гру зроблено. Але пропустили цей, навіть не знаю, як назвати, безглуздий м’яч, від чого трохи з’явилась нервозність.

Але добре, що після цього команда вийшла на другий тайм, почали грати на контратаках, забили третій м’яч. Могли б забити й більше, але я все одно вважаю, що перемога цілком заслужена.

Грали таким чином, бо відповідно складалась гра. Суперники забили — у них був емоційний підйом та більше впевненості, тому вони почали краще контролювати м’яч. Ми ж розпочали трохи невдало, але потім перебудувались та забили“, — заявив український виконавець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *