Андрій Воробей розхвалив молодого лідера збірної України

Андрій Воробей

Один з найкращих українських нападників кінця 90-х і 00-х Андрій Воробей вважає, що гравець Шахтаря Георгій Судаков може досягти великого успіху.

“Судаков – інша історія. Ми не бачимо від нього таких яскравих дій, як від Мудрика, але це реально пахар. Гравці поділяються на дві категорії – ті, хто грає на піаніно, та ті, хто його носить.

Ось Судаков це той, хто носить піаніно. Георгій – це робоча конячка, він виконує великий обсяг роботи. Судаков зараз важливий гравець та майбутнє збірної України.

Якщо він не зупиниться у своєму розвитку та прогресуватиме далі, то це буде топгравець. Повірте, Судаков переплюне Зінченка та Мудрика: і за вартістю, і за грою у топклубах Європи.

До англійського чемпіонату він ще не готовий. В АПЛ дуже складно відразу адаптуватися та заграти. Мені здається, йому підходить Бундесліга та Серія А.

Ось Ювентус – це непоганий варіант для Судакова. Туринський клуб може бути перехідною ланкою для Георгія. Якщо його кинути відразу в топку в Англію, то може вийти Мудрик №2“, – сказав Андрій Воробей в інтерв’ю для sport-express.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *