Нападник Дніпра-1 поділився враженнями від роботи з Максимовим

Форвард «Дніпра-1» Олександр Філіппов поділився враженнями від роботи з новим головним тренером Юрієм Максимовим та розповів про перехід до коллектива.

– Пропозиція «Дніпра-1» не викликала подиву? Довго думали?

– Якщо скажу, що швидко прийняв рішення, то це буде брехнею. Тому що ви знаєте, яка ситуація в країні, і треба було добре подумати над усіма моментами.

– Уболівальники сподіваються, що ви заміните Довбика. Відчуваєте відповідальність перед ними?

– Я відчуваю відповідальність перед усім клубом «Дніпро-1», тому моє завдання на кожному тренуванні і грі віддавати всього себе і добре зробити свою роботу.

– Як вам працюється з Юрієм Максимовим? Не було образи, що він ставив в атаку центрального півзахисника Когута, флангового півзахисника Гуцуляка, а не вас?

– У нас у всіх робочі відносини і я вже не в тому віці, щоб ображатися. Тренер – не ворог собі, щоб ставити людей, які, на його думку, не готові до даної гри. Також додам, що хлопці, – ті, хто грав попереду, – виконували вимоги наставника і провели хорошу роботу. І Олексій, і Ігор. Користуюсь нагодою, хочу побажати Ігорю Когуту якнайшвидшого одужання і повернення на поле.

– Чимось здивував тренерський підхід Максимова?

Юрій Вільйович просить нас якомога частіше і вище на половині поля суперника йти у відбір, грати в пресингу і створювати більше моментів. Він акцентує увагу на тому, що ми всі хороші футболісти, залишилося трохи додати в агресії і бажанні в боротьбі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *