Роман Григорчук підбив підсумок невдалої гри проти Кривбаса

Роман Григорчук

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував поразку одеситів у матчі проти «Кривбаса» (0:1).

Коментар не може бути позитивний, бо настрій у нас не дуже: ми програли. Сподівались на інший результат, але не змогли його здобути. Звичайно, ми хочемо жити повноцінним футбольним життям – виступати у єврокубках та у чемпіонаті знаходитись на високих місцях. Але ми реально повинні дивитись на деякі речі: є ще й інші команди, які хочуть та прагнуть цього ж. Боротьба у цьому сезоні буде дуже запеклою. Розуміємо, які у нас плани, але треба жити кожнем днем, тобто виграти один конкретний матч, щоб потім думати про інший.

– Чи можете порівняти сьогоднішній поєдинок з кубковим проти «Кривбаса»? Як готувались?

– Різниця не дуже велика, але деякі моменти є, і ви бачили їх на полі. У тактичному, стратегічному планах. Сьогодні результат багато в чому залежав від того, хто забʼє перший гол та зможе гостріше зіграти в атаці. Нам не вдалось головне – забити гол.

– Чому, на ваш погляд, поточний чемпіонат дещо вирівнявся?

– Вже говорив, не вважаю, що рівень нашого чемпіонату став нижчим. Можливо, рівень грандів став дещо гіршим, але те, яка зараз боротьба у кожному матчі УПЛ, вражає. Непросто переграти будь-якого суперника. Ми повинні говорити про наш чемпіонат, як про досить солідний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *