Едмар пояснив причини поразки Металіста-1925 від Оболоні

Едмар, який є виконувачем обов’язків головного тренера Металіста-1925, прокоментував результат матчу проти Оболоні, у якому його підопічні зазнали поразки.

– Сьогодні було не те, що ми планували на цю гру. Намагалися показати характер, після пропущеного голу. Але загалом вийшло не те, що ми планували на цей матч.

– Чотири гри команда не може забити.

– Потрібно нам працювати над реалізацією. Ми намагаємося наголошувати на цьому, що потрібно нагнітати біля чужих воріт. Працюємо над цим.

– Не вистачає хорошого нападника?

– Ні, нападники в нас є. Але чогось не вистачає. Що потрібно зробити? Працювати далі, тільки так.

– Зазвичай останню заміну залишають на випадок екстрений. Ви заміни не залишили, довелося ставити у ворота польового гравця. Чи раніше він грав у воротах?

– Я думаю, що ні. Звісно, що так ми не планували. Рахунок 1:0, ми поступалися, потрібно було щось змінювати. Вирішили випустити на поле більш свіжих гравців, щоб створити якісь моменти. Але так сталося, що отримали другу червону картку й довелося Черваку ставати в ворота.

– Червак сам захотів стати у ворота?

– Ми тренерським штабом вирішили. Думали, що, можливо, Євген Ткачук, але вирішили, що краще буде, якщо Червак, – сказав Едмар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *