“Зараз немає такого, що гра йде в одні ворота”: Андрій Ярмоленко оцінив рівень УПЛ

Андрій Ярмоленко

Півзахисник «Динамо» Андрій Ярмоленко прокоментував перемогу над «Олександрією» (4:2) у матчі 9-го туру УПЛ

– Як проходили дні між матчем з «Оболоню» і грою з «Олександрією»?

– Звичайно, важко. Програвати завжди неприємно, критика – заслужена, бо ми не маємо права програвати взагалі нікому. Тренувалися, працювали. У таких випадках іншої дороги немає. Тільки працювати, слухати головного тренера та перемагати.

– Сьогодні забили чотири. Хотів спитати про один гол, тому що Караваєв не зізнається: це був вихід на ближню стійку і зрізка головою – це як на Євро?

– Вам треба йти аналітиком в якусь команду, бо ви вже нас розкусили. Тому будемо змінювати щось, наступного разу буде на дальню стійку йти.

– Був такий момент, коли ви думали, що третій гол вже можна не забити?

– Якщо чесно, то на футбольному полі про це не думаєш, що можеш не забити. Ти бачиш, що можна забити і намагаєшся цими моментами скористатися. Сьогодні нам це вдалося, тому перемогли. Думаю, що зараз взагалі чемпіонат України дуже цікавий для вболівальників, тому що всі втрачають очки. Немає такого, як раніше, що гра завжди в одні ворота, хтось відбивається на 0:0. Зараз цікаво грати проти всіх. Чемпіонат вирівнявся і думаю, що для вболівальників цікаво дивитися такий футбол.

– Ви дивитеся в таблицю, чи поки не дограли перенесені матчі не рахуєте ці потенційні очки, які можна набрати?

– Ні, очки поки не рахуємо. У нас задача – виходити та перемагати в кожній грі. Ми вилетіли з Кубка, вилетіли з єврокубків. Розуміємо, що інших ігор в нас немає та інших відмазок у нас вже не буде. Якщо ми не виграємо чемпіонат, то треба буде закрити рота і слухати всю критику, яку люди на нас виливатимуть. Думаю, це всі хлопці розуміють і ви бачите, що на футбольному полі у бажанні точно нікому не можна дорікнути, – сказав Ярмоленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *