Сергій Лавриненко оцінив шанси Вереса у матчі проти черкаського ЛНЗ

Сергій Лавриненко

Головний тренер Вереса Сергій Лавриненко прокоментував майбутній матч рівненського клубу проти ЛНЗ, розповів про сильні сторони команди Олега Дулуба, а також про кадрову ситуацію у своїй команді.

“Ситуація між нами та ЛНЗ відрізняється: вони не грали кубковий матч, а ми провели три матчі за 9 днів. Фізичний стан – не ідеальний, але я впевнений, що хлопці викладуться на 200%, бо розуміють важливість цієї гри та цінність результату. Ми опинилися в такому графіку, що нам за 13 днів потрібно провести 4 матчі. Але ми приймаємо ці умови, тож буде гарна гра”.

“У матчі проти ЛНЗ ми не можемо розраховувати на Андрія Близніченка, він травмований. Також не може грати через перебір карт Михайло Шестаков. Не в оптимальних кондиціях поки що Діма Кльоц. Він почав працювати, але до цієї гри він не готовий. Також поки що не розраховуємо на Віталіка Дахновського. Усі інші хлопці гаразд готуються до гри”.

“ЛНЗ проти Динамо виглядав дуже непогано. Те, що вони новачок Прем’єр-ліги – досить умовно, оскільки у складі дуже багато гравців із чималим досвідом на високому рівні. Новачків там майже немає, усі гравці гарного рівня. Плюс видно тренерську ідею Дулуба — це те, що він уже в багатьох клубах спробував, тому не вдаватимемося в тактичні тонкощі, тому що хотілося б все показати на футбольному полі, але зазначу, що таку команду, як ЛНЗ дуже важко зламати, це буде важка гра для обох команд: нас та ЛНЗ”.

Верес набрав п’ять очок у семи матчах і ділить із Зорею 14-15 місця. ЛНЗ провів на гру більше та має у своєму активі 7 залікових пунктів.

Матч між командами Лавриненка та Дулуба відкриває програму 9-го туру Української Прем’єр-ліги. Він відбудеться сьогодні, 30 вересня, на рівненському стадіоні “Авангард”. Початок зустрічі – 15:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *