Шахтар – Ворскла: слова Патріка ван Леувена перед матчем 9-го туру УПЛ

Патрік ван Леувен

Головний тренер «Шахтаря» Патрік ван Леувен розповів про підготовку команди до матчу 9-го туру УПЛ з «Ворсклою», що пройде сьогодні, 30 вересня.

– Після кубкового матчу ми хотіли відновити форму та силові показники, тому поєднали відновлення з функціональним і позиційним футболом. Грали і тренувалися, розділившись за лініями – захисники, півзахисники та нападники.

– Як можете охарактеризувати «Ворсклу», які сильні якості можете виділити?

– Наш суперник має організовану команду, яка хоче грати у футбол. Ми готові до цього щотижня, хочемо демонструвати свій футбол, застосовувати активний захист. Намагатимемося створити якомога більше нагод біля воріт опонента і не змарнувати їх.

– Чи аналізували ви вже останній переможний кубковий матч «Ворскли»? Якщо так, то що можете сказати по грі цієї команди?

– Я дивився цю гру. На початку було багато моментів, на полі команда виглядала краще, що, зрештою, і засвідчив рахунок. Вони забили достатньо голів, аби пройти до наступного раунду.

– Що по кадровій ситуації в «Шахтарі»?

– Ви можете побачити багато облич на полі. Це означає, що наш склад стає більш повним завдяки гравцям, які повертаються після травм. Є ті, хто тренуються окремо. Наразі маємо на полі 28 футболістів.

– Матвієнко повернувся до загальної групи вже остаточно?

– Сьогодні було його перше заняття з групою. Це досі неповна сесія за навантаженнями, але він повертається, – сказав Ван Леувен.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *