Шахтар – Ворскла: прогноз на матч 9-го туру УПЛ

Шахтар - Ворскла

30 вересня 2023 року на стадіоні “Арена Львів” у Львові відбудеться матч 9-го туру Української Прем’єр-ліги між Шахтарем і Ворсклою. Наразі Шахтар є лідером чемпіонату, а Ворскла – десятою командою.

Шахтар

Шахтар наразі має 18 очок і є лідером чемпіонату. Команда Патріка ван Леувена досить непогано виступає на внутрішній арені, не програвши жодної гри. У попередньому турі Шахтар зіграв внічию проти львівського Руху (1:1).

Ворскла

Ворскла наразі має 9 очок і займає 10-те місце в чемпіонаті. Команда Віктора Скрипника в попередньому турі поступилася Кривбасу (1:4).

Прогноз на матч Шахтар – Ворскла

Букмекери вважають Шахтар явним фаворитом цього матчу. Коефіцієнт на перемогу донеччан становить 1.40, що означає, що за кожну гривню, поставлену на перемогу Шахтаря, можна виграти 1.40 грн.

Коефіцієнти на перемогу Ворскли становлять 8.6-9.0, що означає, що за кожну гривню, поставлену на перемогу полтавчан, можна виграти 8.60-9.00 грн.

На основі аналізу поточних форм команд, статистики, коефіцієнтів букмекерів і власного досвіду ми прогнозуємо, що Шахтар переможе Ворсклу з рахунком 2:0. Однак не виключаємо, що матч може закінчитися внічию або навіть перемогою Ворскли.

Наш прогноз: Шахтар – Ворскла 2:0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *