Віктор Скрипник відреагував на розгромну перемогу Ворскли над Металістом 1925 у Кубку України

Віктор Скрипник

Головний тренер полтавської «Ворскли» Віктор Скрипник прокоментував кубкову перемогу над харківським «Металістом 1925» (3:0).

– Кубкова гра – це завжди гра до перемоги. Я дякую своїм хлопцям, які показали характер після поразки вдома від «Кривбаса» – 1:4. Налаштовувались на цей матч серйозно. Майже жодних шансів сьогодні супернику не дали. Я задоволений насамперед тим, що ми змогли змінити свій поганий настрій, який тримався кілька днів.

– Можна було припустити, що Ви дасте зіграти хлопцям, які мають менше практики в чемпіонаті. Чому вийшли основою?

– Я вирішив так, бо лише через матчі можна набути впевненості. І ось саме через такі матчі, як сьогодні, вирішуються ті психологічні моменти, про які вже я сказав. У нас не гратимуть наступну гру Корнієнко і Сантана, тож молодь свій шанс отримає точно.

– «Ворскла» вже виходить на той рівень, до якого ви прагнете?

– У нас була хороша серія із трьох поспіль перемог. Ми переграли на виїзді «Верес», що дуже складно. Потім – «Чорноморець», «Олександрію». Виникла пауза і я сказав, що користі для нас вона зараз не принесе. Це був збитий ритм, і через два тижні вже зовсім інша картина. Особливо це стосується гри з «Кривбасом», де ми поступилися заслужено. Зі свого досвіду можу сказати, що впевненість приходить лише тоді, коли ти граєш основою, є люди, які виходять на заміну, відчуваючи підтримку більш досвідчених партнерів по команді. Сьогодні залишаємось у Києві, завтра проведемо тренування в першій половині дня, а потім вирушаємо до Львова на матч із «Шахтарем».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *