Андрій Демченко назвав суму, яку заборгувала йому Діла

Колишній тренер «Діли» Андрій Демченко розповів, що грузинський клуб відмовляється виплачувати йому гроші, які заборгував.

– Скільки вони вам винні?

У районі 15 тисяч доларів. Я питав у них: «Чому зі мною не розрахувалися?» А вони кажуть мені – «Грошей немає, вибач». Європейські гроші приходять після того, коли ти береш участь і плюс зарплатні відомості, які я відпрацював. Вони кажуть: «Ми перед тобою все виконаємо». Приходить час розраховуватися – грошей немає. Ось це мене вразило.

Потім пішли інтерв’ю, долари почали кидати. Я з цим клубом залишився в серці, але з їхнім керівництвом теплих відчуттів у моєму серці в мене немає. Я можу розповісти ще одну історію.

– Яку?

У мене в контракті було прописано, що мені належить 3% від суми трансферу за те, що я виховав гравця, а клуб на ньому заробив.

25 серпня я йду з «Діли», а вони дотягнули з Гейлом до 28-го, щоб я не отримав свої 30 тисяч доларів з того мільйона. Я півтора року з людиною пропрацював, вкладав у неї душу і серце, а вони за 3 дні продають її, щоб мені не платити. З їхнього боку було не по-чоловічому. Я б погодився навіть на 15, але вони тягнуть до того, поки я піду в Батумі.

– Ви готові шукати справедливість у судах, якщо не вдасться знайти компроміс із «Ділою»?

Вони мене образили, почали ображати публічно. Я хочу захистити свою гідність. Якщо вони так поводяться некрасиво щодо мене, відповідно, ми теж будемо діяти, – сказав Демченко в інтерв’ю Sport-Express.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *