“Ми – амбітний клуб”: Артем Бондаренко назвав цілі Шахтаря на цей сезон

Артем Бондаренко

Півзахисник Шахтаря Артем Бондаренко прокоментував перемогу над Вересом (3:0) в Кубку України. Також він зізнався, що “гірники” хочуть здобути перемогу в УПЛ та Кубку України.

Дуже щасливі. Для нас як для команди було дуже важливо пройти далі та з якомога більшим рахунком перемогти. Впевнена перемога, щоб дала нам трішки поштовх.

Перший тайм був доволі складний. Верес оборонявся в лінію з 6 захисниками. Було дуже важко розкрити таку насичену оборону. Багато втрачали простих м’ячів. Трошки нервовість з’явилася. Але раді, як у другому таймі проявили себе. Змогли трішки переломити гру.

– Як розібрався в моменті з голом?

Не знаю, на відео це має складніший вигляд, ніж вийшло в житті. Насправді дуже радий забити гол після повернення, після цих червоних карток. Важливий для мене гол. Думаю, забив гол у такий момент, який і в грі був переломним, і для мене важливий поштовх впевненості. Тому дуже щасливий та дуже радий.

– Чи вдасться Шахтарю в цьому сезоні взяти Кубок України?

– Звісно, задача стоїть перемагати. Шахтар – амбітний клуб. Стоїть задача виграти як чемпіонат, так і кубок. Але думаємо від матчу до матчу. Будемо поступово працювати над цим.

– У команди зараз шалений графік. Наскільки складно? Чи звикли?

– Та звикли. І минулого сезону так було, але без Кубка. Гріха жалітися. Ми працюємо, це наша робота, – сказав Артем Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *