Колишній гравець Динамо зізнався, за який випадок Суркіс оштрафував його на три зарплати

Динамо

Півзахисник «Дружби» Максим Казаков розповів, як Ігор Суркіс оштрафував його в часи виступів за дубль «Динамо».

“Після однієї з ігор за дубль пішли ми із хлопцями в клуб Vodka Grill на Позняках. Там у наших знайомих виник словесний конфлікт з однією компанією. Ми вплуталися у це й натрапили на якогось борця, який нам трішки надавав. У мене розсічення було на лобі, а у Вадима Солдатенка зламаний ніс.

На наступний день був вихідний, а потім ми приїхали на базу «Динамо», аби показатися лікарю. Він нас оглянув і сказав, що треба їхати в «Борис», бо треба було шви накладати.

Ну, і ми додумалися поїхати в лікарню в екіпіровці «Динамо», а не в цивільному одязі. Сидимо на поверсі вже, чекаємо, поки лікар нас прийме. І тут на поверх заходить Ігор Михайлович з лікарем та своєю охороною. 

Ми капюшони натягнули, а він підходить, підіймає наші підборіддя та каже: «О, пацани, привіт! А що ви тут?» Ми: «Здрасьтє».

Намагалися щось на ходу придумати, але, вочевидь, Суркіс не дуже нам повірив. Відправив нас на розмову до начальника охорони «Динамо». Він нам одразу сказав: «Хлопці, краще одразу кажіть правду, бо все одно ми перевіримо та дізнаємося». Довелося розповідати, як було діло насправді.

Вже після цих подій викликав нас Суркіс себе на килим та дав дуже хорошого прочухану. Плюс оштрафував на три зарплати“, – сказав Максим Казаков для інтерв’ю “Українському Футболу“.

27-річний Казаков був у Динамо до 2011 року, потім певний період грав за академію Арсенала, але з 2014 по 2018 знову знаходився за Динамо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *